Webdevelopment

Webdevelopment

2tpt verzorgt websites, webshops en webprojecten voor bedrijven en instanties in heel Nederland. Dit doen we met onze vaste kern aan project specialisten. Het doel van 2tpt is het verschil te maken in de benadering van het project. We kijken voordat we starten graag nog naar de beste mix tussen wat er verteld wordt, en hoe men daarnaar wil luisteren. Zo creëren we de meest succesvolle projecten met de beste resultaten.

Websites in WordPress

Gebruiksvriendelijkheid: wij zijn er gek op. Net als dit het CMS platform van WordPress. WordPress vormt de fundering voor het gros van onze website projecten en is een geweldige basis om bijvoorbeeld SEO gericht te werken. Van maatwerk plugins tot thema’s, of pragmatisch met bestaande technieken aan de slag.

Meer lezen

Webshops op basis van Magento

Een degelijke webshop? Complex maatwerk of multi-shop oplossing? Magento is een ideaal platform voor succesvolle webwinkels. Sinds 2011 hebben we ons verder gespecialiseerd in Magento webwinkels. We helpen u graag verder om bijvoorbeeld uw multishop, of meertalige webwinkel project hierin te ontwikkelen.

Meer lezen

We houden van goede ideeën en concrete uitdagingen. Daarvoor werken we hard en creëren we zo goed als we dat met onze inspanningen voor elkaar krijgen succes voor onze klanten. Daarmee is geen bedrijf te groot of te klein voor 2tpt, we nemen graag de tijd voor u. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Geïnteresseerd in de diensten van 2tptProductions?

Neem contact op met 2tpt of bel 071 – 8 200 209