Over ons

Full-service web- en marketing bureau

Een hele mond vol! Maar dat dekt volledig de lading van onze organisatie. Als full-service web- en marketing bureau verzorgen we creatie, development en vermarkting van websites, webwinkels en applicaties. Slim en snel ontwikkelen, pragmatisch met open source werken en snappen wat webstatistieken betekenen.

“Resultaatgedreven ontwikkelaars, dat weten we voor elkaar te krijgen. Accountable en een sterke tweespan met onze online marketeers.”

Ons team

Van redacteurs tot marketeers, van nerds tot creatieven. Met een veelzijdig team bieden we u het beste van de verschillende specialisaties. Een greep uit onze bijzondere teamleden vindt u hier.

Een commerciële marketing-gedreven achtergrond en 10 jaar ervaring in web en interactie. Lekker druk ook met twee jonge kinderen, zou weer eens wat vaker moeten kickboksen en hardlopen. Project Director, oprichter van ons full-service webbureau en de enige generalist in development, design en online marketing.

Kevin Beeftink
Eigenaar

Niet te stoppen, onze Operationeel Manager. “de Lange” helpt de gesprekken op gang voor collega Kevin. Zorgt voor structuur, planning en draagt een professionele clownsneus. Laat je niet tegenhouden om eens naar zijn werkwijze te vragen, en hem dan vervolgens daar voor in te huren.

Giel Kortman
Operationeel Manager

De creatieve hoofdlijnen en scherpe details komen bij Stan vandaan. Hij vervult de rollen van Concept Design, Interactie Design enWeb Design en weet technisch het team aan te vullen wanneer we een drukke bezetting hebben.

Stan Faas
Creatie

Jaimy a.k.a. ‘de Grijns’. Als webdeveloper is Jaimy bijzonder secuur, procesmatig en perfectionistisch. Hij werkt aan onze WordPress en Magento producties en vergeet af en toe dat werkdagen ook ophouden.

Jaimy Rademaker
Magento Developer

Kort en bondig, dat is “mr. Knight”. Peter (de Ridder) is het type rechttoe, rechtaan. Een duidelijke lijn zien in een WordPress productie en daar in rap tempo naartoe werken. Met af en toe een gevatte grap tussendoor.

Peter de Ridder
WordPress Developer

Praatgrage Robin vormt de ruggengraat van onze WordPress producties. In zijn rol verzorgt hij projectvoorbereidingen en zet hij in een handomdraai het raamwerk op voor nieuwe websites en webwinkels. En af en toe bijt hij zich graag vast in nieuwe dingen, van product-feeds inrichten tot creatieve MailChimp oplossingen.

Robin Hisgen
Projectondersteuning

Account & Project Management

Account Management & Project Management vormen de hoekstenen van 2tptProductions. Enerzijds begrijpen en goed vertalen naar productie, anderzijds verwachtingen managen, plannen en verantwoord werken. Zo zorgen we er voor dat de werkwijze en richtlijnen die we als organisatie uit willen dragen kunnen blijven handhaven.

Specialisten per tak van sport

Voor design en development worden de juiste specialisten ingeschakeld uit ons team en vaste freelance netwerk. Kerncompetenties vinden we in ons team, specialisaties in platforms en niches vinden we ook bij onze freelancers. Met de keuze voor een dergelijk netwerk kunnen we specialistischer te werk gaan: altijd de juiste mensen met ervaring op de juiste plek. Niet elke techneut werkt met dezelfde techniek en niet elke creatieveling past in alle design richtingen. We zorgen voor een gezonde variatie binnen een betrouwbare cirkel.

Support, Helpdesk & Onderhoud

Ons support team heeft een strakke werkwijze: altijd antwoord geven op de vraag en een begroting aanleveren voor wanneer we u verder mogen helpen. Zo kunt u altijd zelf aan de slag met uw oplossing en bieden we waar nodig de gepaste ondersteuning. De support afdeling richt zich daarbij op het verzamelen en documenteren van alle projectgegevens, technische inventarisatie en behoud van creatieve projectonderdelen. Zo kunnen we namelijk de continuïteit bieden die onze klanten wensen: altijd een antwoord op de vraag en snel hulp bieden met calamiteiten, of liever nog aanpassen en uitbreiden.

Gestructureerd tempo maken

In het team vinden we een balans tussen jonge techneuten en senioren die eerder op hoog niveau gewerkt hebben. Zo dragen we bij aan het opleiden van de instromende talenten en kunnen we een schappelijk uurtarief blijven hanteren. Met deze samenstelling hebben we een gezamenlijk doel: gestructureerd tempo maken. Mooie dingen maken in een rap tempo, zodat we u altijd snel kunnen voorzien van een mooi project.

Geïnteresseerd in de diensten van 2tptProductions?

Neem contact op met 2tpt of bel 071 – 8 200 209